News

The Albanian team presented the film project “The Open Door” – a dramatic road movie.

Boat meeting: Sailing into the world of new cinema

“Dere e Hapur” eshte filmi te cilit i eshte perkushtuar Jonida Vokshi.

Jonida Vokshi po xhiron “dere e hapur”!

“Derë e hapur”, skenari Florenc PAPAS, Ajola DAJA, regjia Florenc PAPAS, producent shtëpia kinematografike “Bunker Film+” sh.p.k.

Projektet, kush janë regjisorët që provojnë fatin me filmin e gjatë

Më Tiranë, kanë filluar xhirimet e filmit artistik të metrazhit të gjatë “Open Door” me regji të Florenc Papas, film që ka përfshirë një kastë të gjerë të aktorëve,

Kanë filluar xhirimet e filmit “Open Door” me regji të Florenc Papas

Kinemaja e teatri për të mbeten dy dashuri të pandashme. Jonida ndodhet në xhirimet e një filmi shqiptar me metrazh të gjatë, personazhi i së cilës kërkon angazhim sa kohor, aq dhe emocional.

Jonida Vokshi, shumë shpejt edhe në ekranin e kinemasë!

Ky është një film i metrazhit të gjatë dhe regjisori tregon se xhirimet kanë përfunduar, duke shtuar se ka shumë rëndësi në aktivitetin e tij ky projekt.

Përfundojnë xhirimet e filmit “Derë e hapur”, në fokus historia e dy motrave

Open Door (Albania, Macedonia) Directed by Florenc Papas (Albania) Produced by Bunker + Film, Circle Production, Award Film & Video

Eurimages Supports 30 New Coproductions

Në kategorinë e metrazhit të gjatë-artistik koproduksion minor, në konkursin e fundit të QKK-së është përkrahur edhe projekti “Derë e hapur”.

Filmi “Derë e hapur”, në Trieste Film Festival 2017

When the very pregnant Elma returns to Albania from Italy, she and her sister, Rudina, set off on a long auto journey to meet their strict and traditional father, hoping, along the way, to find a man to play the part of Elma’s husband.

Thessaloniki Goes to Cannes: The films

In the minority co-production category, the KCC will be supporting the following film: "Open Door" by Albania’s Florenc Papas

The Kosovo Cinematography Center supports 16 new film projects

Bëhet fjalë për filmin “Open door” (Derë e hapur) me skenar e regji të Florenc Papas dhe bashkëskenariste Ajola Dajën.

Shqipëria merr pjesë në festivalin e Kanës me filmin “Derë e hapur” të Milkanit e Papas

Projekti i filmit “Open Door” (Derë e Hapur) është përzgjedhur nga “Trieste Film Festival 2017”

“Derë e Hapur” nis së shpejti xhirimet, historia e dy motrave përballë sistemit tradicional patriarkal

“Open door” do të jenë pjesë e tregut të madh ‘Marche Du Film’ të festivalit prestigjioz të Kanës.

Tregu i filmit në Kanë: Kosova dhe Shqipëria “shesin” bashkë në ‘Marche Du Film’

Më Tiranë, kanë filluar xhirimet e filmit artistik të metrazhit të gjatë “Open Door” me regji të Florenc Papas, film që ka përfshirë një kastë të gjerë të aktorëve

Kanë filluar xhirimet e filmit “Open Door” me regji të Florenc Papas

Ne Asamblene e pergjithshmek te SEE Cinema Network, zhvilluar sot ne Selanik, u paraqiten 11 projekte

Open Door by Florenc Papas financohet ne Asamblene e pergjithshmek te SEE Cinema Network

Një film dhe histori tërësisht shqiptare në Kanë.

“Derë e hapur” në Kanë

11 projects from 6 countries were presented at the General Meeting of SEE Cinema Network, held today in Thessaloniki.

Open Door by Florenc Papas financohet ne Asamblene e pergjithshmek te SEE Cinema Network

The film project comes with the producer Eno Milkani, while funded by the National Cinema Center.

Cannes Festival, Albania Presented with 'Open Door' Movie

“OPEN DOOR” me regji nga Florenc Papas dhe “IL RITRATTO INCOMPIUTO DI CLARA BELLINI” me regji nga Namik Ajazi ,jane dy projektet që do të prezantohen në këtë forum të rëndësishëm

Filmat e Namik Ajazit dhe Florenc Papas, drejt fondeve ndërkombëtare

Kanë filluar xhirimet e filmit artistik të metrazhit të gjatë “Open Door”.

Kanë filluar xhirimet e filmit “Open Door” me regji të Florenc Papas