“Dere e Hapur” eshte filmi te cilit i eshte perkushtuar Jonida Vokshi.

Eshte projekti i ri i saj, ftuar nga Florenc Papas dhe Sevdije Kastrati.
Ajo qe te ben cudi ne ate tabele eshte “R. I. P Andon”!

Deri tani, Jonida kaq thote mbi projektin.
As ndonje detaj mbi subjektin, as cili prej aktoreve e shoqeron.
Xhirimet e filmit te ri jane duke u kryer dhe sic duket,
episodi i radhes eshte duke u luajtur ne nje stacion karburanti.

Tani per tani eshte vec kaq. Asgje me shume.

http://skandal.al/2017/10/jonida-vokshi-po-xhiron-dere-e-hapur/